Έκανε καμπάνια στο Facebook ψάχνοντας τον εξαφανισμένο φίλο της, αυτός επέστρεψε στη σύζυγό του

Όχι απλά ήταν παντρεμένος, αλλά είχε και παιδιά.
.
.
@rachel_waters / Instagram

Άδοξο τέλος είχε σχέση μίας κοπέλας στην Κίνα, με τον Άγγλο σύντροφό της, καθώς αποδείχθηκε πως όχι απλά ήταν παντρεμένος, αλλά είχε και παιδιά.

Η Ρέιτσελ Γουότερς, 26 ετών, βλέποντας ότι ο Πολ Μαγκί, δεν είχε επιστρέψει από το ταξίδι του στο Νόριτς, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στη σελίδα του Facebook της τοπικής κοινωνίας, ψάχνοντάς τον.

«Γειά σας. Το αγόρι μου, Πολ Μαγκίκαι εγώ, ζούμε στην Σενζεν. Γύρισε σπίτι του στο Νόριτς στην αρχή του Απριλίου και θα έπρεπε να έχει γυρίσει πίσω στην Κίνα μέχρι τώρα. Δεν έχω νέα του και ανησυχώ», έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας και μία φωτογραφία στην οποία είναι μαζί.

Ένας φίλος του Πολ, διάβασε την ανάρτηση και είπε να την ενημερώσει για την πραγματικότητα.«Δεν είναι αστείο. Έχει σύζυγο, παιδιά και όπως φαίνεται και μια φιλενάδα», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτηση αυτή, δεκάδες χρήστες χλεύασαν την νεαρή άλλοι κοροϊδεύοντας την αγωνία της κι άλλοι να την αποκαλούν χαζή, διότι δεν κατάλαβε τίποτα. Υπήρχαν όμως και κάποια σχόλια που τη στήριξαν βρίζοντας τον 40χρονο «Πόλ».

Πηγή: NYPost

Δημοφιλή