Ενα τραμ με τα χρώματα του Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου δίνει χρώμα στην πόλη

Κυκλοφορεί ως απτή απόδειξη της συνεργασίας των ανθρώπων του Φεστιβάλ και της της ΣΤΑ.ΣΥ.
Το «φεστιβαλικό» τραμ της πόλης
Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου
Το «φεστιβαλικό» τραμ της πόλης

Ο εικαστικός Γιάννης Βαρελάς με το δημιουργικό γραφείο G Design - εκτός από τον κατάλογο του Φεστιβάλ - συνυπογράφουν και «το ντύσιμο» ενός από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ, με τα σχέδια και τα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου.

Ο λόγος για το «φεστιβαλικό» τραμ, που δίνει μια επιπλέον χρωματική νότα στους πορτοκαλί συρμούς που έθεσε σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ, ομορφαίνοντας τις γειτονιές της Αθήνας. Το τραμ μπορεί να είναι ολοκαίνουργιο, η συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), όμως, δεν είναι καινούργια.

Φεστιβάλ και ΣΤΑ.ΣΥ, λοιπόν, συμπράττουν. Οπως αναφέρουν οι συντελεστές της πρωτοβουλίας, δίνουν χρώμα στην πόλη και θυμίζουν σε κάθε επιβάτη και περαστικό ότι για άλλο ένα καλοκαίρι ο πολιτισμός γιορτάζει. Το δε Φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με συζητήσεις, χαλαρές βραδιές και πάρτι: Από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το μαγευτικό Ηρώδειο μέχρι το βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260.

Ας μελετήσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις εδώ.

Προτείνετε μια διόρθωση