ΗΠΑ: Αεροσυνοδός ξεγέννησε έγκυο εν ώρα πτήσης στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Το γένος του παιδιού δεν έχει γνωστό, αλλά ο πιλότος ενημέρωσε πως ονομάστηκε Sky (ουρανός) λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες ήρθε στον κόσμο.
.
.
Facebook

Μια αεροσυνοδός της Frontier Airlines βοηθήσε μια επιβάτη να γεννήσει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Ντένβερ στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Ντένβερ στο Ορλάντο στις 16 Ιανουαρίου, η αεροσυνοδός Νταϊάνα Τζιράλντο βοήθησε τη μητέρα στην πίσω τουαλέτα του αεροπλάνου να γεννήσει, είπε η Frontier Airlines.

«Το μωρό δεν μπορούσε να περιμένει, έτσι έγινε ο πρόωρος και απροσδόκητος τοκετός» κατά τη διάρκεια της πτήσης, είπε ο κυβερνήτης της πτήσης Κρις Νάι σε μια ανάρτηση στη σελίδα της Frontier Airlines στο Facebook.

Ο κυβερνήτης σημείωσε επίσης πως το αεροσκάφος εξετράπη της πορειας του και προσγειώθηκε στη Φλόριντα. Μετά την αποβίβαση μητέρας και μωρού συνεχίστηκε το ταξίδι για το Ορλάντο.

«Όλο το πλήρωμα έκανε εκπληκτική δουλειά» σημείωσε ο Νάι.

Το γένος του παιδιού δεν έχει γνωστό, αλλά ο πιλότος ενημέρωσε πως ονομάστηκε Sky (ουρανός) λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες ήρθε στον κόσμο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη γέννα εν πτήση που έχει καταγράφει προσφάτως. Το 2021 γέννησε σε αεροσκάφος εγκυμονούσα που πετούσε από το Σολτ Λέικ Σίτι στη Χονολουλού. Σε εκείνη την περίπτωση δεν χρειάστηκε η βοήθεια του πληρώματος καθώς, κατά σύμπτωση, ήταν στο αεροπλάνο ένας γιατρός και νοσοκόμες.

Η γέννηση εν μέσω πτήσης έχει και τα θετικά της. Κοριτσάκι που γεννήθηκε σε πτήση της Cebu Pacific κέρδισε ένα εκατομμύριο δωρεάν μίλια. Και επειδή θα περνούσε πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να κάνει χρήση τους, η αεροπορική έδωσε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν και συγγενικά πρόσωπα.

Πηγή: Usatoday

Πήγαινε στην αρχική σελίδα