ΔΙΕΘΝΕΣ
22/10/2019 14:50 EEST | Updated 22/10/2019 17:55 EEST

ΗΠΑ: Δύο αγόρια 17 ετών συνελήφθησαν γιατί ούρησαν πάνω σε μαθήτρια του γυμνασίου

Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, παρενόχληση και εκφοβισμό.

youtube

Δύο μαθητές λυκείου, ηλικίας 17 ετών, από την Πολιτεία του Νιού Τζέρσι, κατηγορούνται για παρενόχληση, ασέλγεια και εκφοβισμό, ύστερα από καταγγελίες πως κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, ούρησαν πάνω σε μαθήτρια του γυμνασίου, ενώ την αποκάλεσαν επανειλημμένως «νέγρα».

Το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, το αστυνομικό τμήμα του Λώρενς σε συνεργασία με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Μέρσερ, ανακοίνωσαν την σύλληψη των δύο αγοριών καθώς και ότι απαγγέλθηκαν οι εις βάρος τους κατηγορίες.

«Ως αστυνομικό τμήμα, παίρνουμε πολύ σοβαρά αυτά τα περιστατικά και θα συνεχίσουμε την έρευνα έως ότου αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία», ανέφερε με ανακοίνωση της το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα. Πρόσθεσε μάλιστα πως, «Αυτός του είδους οι συμπεριφορές δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές από την κοινότητα μας».

Οι δύο συλληφθέντες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ινδικής καταγωγής.

Ο δήμαρχος της πόλης Λώρενς, Κρίστοφερ Μπόμπιτ, με ανάρτηση του στο Facebook, δήλωσε και αυτός με την σειρά «βαθύτατα ενοχλημένος» και υποσχέθηκε να συνεχίσει τον αγώνα του κατά των φυλετικών διακρίσεων.

Πηγή: Independent

 

 

Sponsored Post