ΗΠΑ: Την σκότωσαν τα ίδια της τα σκυλιά αλλά δεν κατάλαβε ότι πέθαινε

Εχασε τη ζωή της εντελώς αναπάντεχα.
Facebook/Mary Matthews

Μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, όλα δείχνουν πως έχασε την ζωή της από τα ίδια της τα σκυλιά, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η Μέρι Μάθιους, 49 ετών, φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση από τα αγαπημένα της κατοικίδια και υπέστη πολλαπλές πληγές, σύμφωνα το CNN. Οι ερευνητές βρήκαν δύο «μεγάλους αλλά λεπτούς» Μεγάλους Δανούς - γνωστοί και ως Μολοσσοί - σε μια κλειστή βεράντα του σπιτιού και το αίμα ήταν παντού μέσα στο σπίτι.

Ο σύζυγος του θύματος, Μαρκ Μάθιους, βρήκε την γυναίκα του αναίσθητη μέσα στο σπίτι τους την Παρασκευή και ειδοποίησε τις αρχές. Ο ίδιος ήταν στη φυλακή από την Τετάρτη και επέστρεψε στο σπίτι εκείνη την ημέρα, δήλωσαν οι αρχές.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι η οικογένεια του διέσωσε τα σκυλιά περίπου πριν από δύο χρόνια, αλλά το ένα εξ αυτών πρόσφατα έγινε άγριο. «Ηθελα να τον ξεφορτωθώ, αλλά δεν με άφηνε η Μέρι» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αγαπούσε τα ζώα».

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα σκυλιά επιτέθηκαν στη γυναίκα, η οποία ήταν σε θέση να τα βάλει έξω πριν υποκύψει στα τραύματά της. Η αστυνομία εκτιμά ότι μπορεί η 49χρονη να μην είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των πληγών της, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι είχε αλλάξει τα ρούχα της και προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα με πετσέτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα υπέφερε από χρόνιο αλκοολισμό και λάμβανε διάφορα συνταγογραφούμενα φάρμακα, γεγονός που μπορεί να επηρέασε την ικανότητά της να ανταποκριθεί στην κατάσταση με τον κατάλληλο τρόπο.

Οι ερευνητές βρήκαν στο σπίτι μπουκάλια μπύρας και κουτιά με φάρμακα ενώ τα σκυλιά υποβλήθηκαν σε ευθανασία.

Πηγή: CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα