Υπάλληλος σούπερ μάρκετ σώζει τρισχαριτωμένο γατάκι που παγιδεύτηκε σε αυτόματο πωλητή

Η άτακτη γατούλα ονομάζεται πλέον Pepsi, καθώς το μηχάνημα πουλούσε αναψυκτικά της εν λόγω μάρκα.
LOADINGERROR LOADING

Μικροσκοπικό γατάκι διασώθηκε μέσα από αυτόματο πωλητή αναψυκτικών σε πολυκατάστημα του Τενεσί, την περασμένη εβδομάδα, αφού υπάλληλος άκουσε το χαριτωμένο ζώο να κλαίει μέσα από το μηχάνημα.

Η Λίντσεϊ Ράσελ καθώς απολάμβανε το διάλειμμά της, ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο από το μπροστινό μέρος του καταστήματος. Πλησιάζοντας τον αυτόματο πωλητή άκουσε νιαουρίσματα.

«Ξόδεψα ολόκληρο το μεσημεριανό αλλά και το τελευταίο μου διάλειμμα, προκειμένου να καταφέρω να βγάλω έξω το μικρό γατάκι. Έβαλα τα δυνατά μου να πείσω τους συναδέλφους μου να με βοηθήσουν, ωστόσο κανείς δεν τα κατάφερνε», διηγείται η Ράσελ.

Τελικά, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έβγαλαν το μηχάνημα από την πρίζα και κατόρθωσαν μέσα από μια εσοχή να δουν το γατάκι. Έτσι, το παρότρυναν να βγει. Οι αρχές της πόλης όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση με μια ανάρτηση στο Facebook.

«Πλέον η Λίντσεϊ έχει το δικό της γατάκι»

Η Ράσελ θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο το γατάκι να μεγαλώσει μαζί της στο σπίτι. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η ίδια και η μητέρα της είχαν σώσει κι άλλα ζώα στο παρελθόν.