Υπέγραψε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν.
John Todd/ISI Photos via Getty Images

Προπονητής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ματίας Αλμέϊδα. Ο Αργεντινός τεχνικός πήγε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά μέρη της συμφωνίας του, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υπογράφοντας το συμβόλαιό του.

Οι ανακοινώσεις και η παρουσίασή του αναμένονται μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρέδωσαν φάκελο με πλήρη στοιχειά για την ομάδα. Αν ανακοινωθεί νωρίτερα θα πρόκειται για έκπληξη, αλλά όλα είναι δυνατόν να συμβούν και αυτό θα είναι μία απόφαση της διοίκησης.

Ο Αλμέϊδα θα παρακολουθήσει το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα αποχωρήσει για να ετοιμάσει την εγκατάστασή του στην Ελλάδα. Επίσης ξεναγήθηκε το πρωί στην «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» και έδειξε να εντυπωσιάζεται, τονίζοντας τα εξής: «Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όταν έρθει πάλι στην Ελλάδα θα έχει έτοιμο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ίσως προτάσεις για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών.