ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/01/2018 13:57 EET

Υπόθεση θρίλερ: Το ταξίδι της 44χρονης στην Αθήνα και η συνάντηση με το γιατρό

Την ημέρα θανάτου της 44χρονης ο γιατρός βρισκόταν με τη σύζυγό του

Eurokinissi

Ταξίδι στην Αθήνα είχε πραγματοποιήσει η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή από τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες στη λίμνη Τριχωνίδα.

Η 44χρονη, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, όπου συνάντησε το γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα είχαν για τελευταία φορά χρόνο να περάσουν μαζί. Την ίδια ημέρα η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Ο γιατρός φέρεται να είχε ζητήσει από τη 44χρονη να χωρίσουν, κάτι που πλήγωσε βαθιά τη γυναίκα, η οποία δεν αποκλείεται να έβαλε τέλος στη ζωή της για το λόγο αυτό.

Την ημέρα θανάτου της 44χρονης, ημέρα Σάββατο, ο γιατρός βρισκόταν με τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, που αποδεικνύουν ότι ο γιατρός την ημέρα εκείνη ταξίδεψε με τη σύζυγό του και έτσι δεν μπορεί να εμπλέκεται με το θάνατο της 44χρονης.  Συγκεκριμένα ο γιατρός ήταν στη Ναύπακτο μαζί με την οικογένεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ως πιθανότερο σενάριο την αυτοκτονία. Η οικογένεια της 44χρονης από την πλευρά της επιμένει στην εκδοχή της δολοφονίας.

Sponsored Post