Έρχεται το φινάλε του «The Big Bang Theory»: Πότε θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο

Το 2019 θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της διάσημης αμερικανικής κωμικής σειράς «The Big Bang Theory»- μιας εκ των μακροβιότερων της τηλεοπτικής ιστορίας των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η 12η και τελευταία σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να τελειώσει τον Μάιο.

Η σειρά είχε αρχίσει έχοντας στο επίκεντρό της δύο συγκατοίκους επιστήμονες (αν και ο ένας έχει τις αμφιβολίες του ως προς το κατά πόσον ο χαρακτηρισμός αυτός ταιριάζει στον άλλον) και τη σερβιτόρα γειτόνισσά τους. Έκτοτε η πορεία της ήταν ανοδική, προσελκύοντας 18 εκατ. θεατές κάθε χρόνο από τότε που βγήκε στον αέρα η 6η σεζόν της, το 2012. Κατά μέσο όρο είχε 18,6 εκατ. θεατές ανά επεισόδιο στην 11η σεζόν. Η σειρά έχει κερδίσει επτά Emmy από 46 υποψηφιότητες, με 4 νίκες για τον Τζιμ Πάρσονς, που ενσαρκώνει τον Σέλντον Κούπερ. Τα άλλα αστέρια της σειράς είναι ο Τζόνι Γκαλέκι, Σάιμον Χέλμπεργκ, Κουνάλ Ναγιάρ και Κέιλι Κουόκο.

Το 2016 το βασικό της καστ αμειβόταν με περίπου 1 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ υπήρξαν αναφορές πως κάποια από τα μέλη του αποδέχτηκαν μειώσεις προκειμένου να πάρουν αυξήσεις κάποια άλλα, που έπαιρναν λιγότερα χρήματα. Το Entertainment Weekly ανέφερε πως οι υψηλές αυτές αμοιβές και τα πολλά χρόνια της σειράς στον τηλεοπτικό αέρα σημαίνουν πως πιθανότατα είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή που έγινε ποτέ- και αυτό ενδεχομένως να είναι η εξήγηση για το ότι δεν ανανεώθηκε για 13η σεζόν.

Πολλοί φίλοι της σειράς προέβησαν σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να εκφράζουν τη θλίψη τους, αλλά και επίσης πολλούς να σχολιάζουν πως ήταν καιρός το «The Big Bang Theory» να τελειώνει.