Ερωτευμένος άνδρας έκανε μήνυση σε γυναίκα επειδή τον «έβλεπε σαν φίλο», της ζητά 2 εκατ. ευρώ

Ο Καγουασίγκαν ισχυρίζεται ότι οι ενέργειές της Μέι τον έβλαψαν και τον ανάγκασαν να χάσει τουλάχιστον πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες.
Adene Sanchez via Getty Images

Το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ζητά ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη από μια γυναίκα επειδή του άφησε «συναισθηματικό τραύμα» αφού αρνήθηκε να κάνουν σχέση.

Το δικαστήριο πρέπει να αποφασίσει εάν ο Κ.Καγουασίγκαν, διευθυντής της εταιρείας drone D1 Racing ο οποίος κατέθεσε δύο αγωγές κατά της Νόρα Ταν Σου Μέι θα αποζημιωθεί από τη γυναίκα που τον απέρριψε.

Ο Καγουασίγκαν ισχυρίζεται ότι οι ενέργειές της Μέι τον έβλαψαν και τον ανάγκασαν να χάσει τουλάχιστον πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Η Ταν φυσικά δεν έμεινε άπραγη και απάντησε και αυτή με τη σειρά της με αγωγή με την οποία ζητά χρήματα που ξόδεψε για την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδε το Channel News Asia, η γυναίκα εγκατέστησε μεταξύ άλλων σύστημα παρακολούθησης και συναγερμό προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια της.

Η Ταν ζήτησε αποζημίωση για τα έξοδα εξοπλισμού αλλά και για τις συμβουλευτικές της συνεδρίες, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιανουαρίου, ο K Καγουασίγκαν έκανε δύο αγωγές εναντίον της Ταν αφού η φιλία τους διαλύθηκε και εκείνη του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.

Αρχικά, ο K Καγουασίγκαν μήνυσε την Ταν για περίπου 15.500 ευρώ για παραβίαση συμφωνίας για την βελτίωση της σχέσης του, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Το δικαστήριο δήλωσε ότι δεν θα γίνει αρωγός στην «μεθοδευμένη προσπάθεια του Καγουασίγκαν να εξαναγκάσει σε δέσμευση» την Ταν.

Τώρα, ωστόσο, ο K Καγουασίγκαν μηνύει την Ταν για περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης για διάφορες ζημίες που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε, συμπεριλαμβανομένου του τραύματος που υποστηρίζει ότι υπέστη όταν του είπε ότι τον βλέπει μόνο ως φίλο.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και έγιναν φίλοι. Η Ταν υποστήριξε ότι η φιλία τους άρχισε να καταρρέει όταν «δεν ταίριαζαν στο πώς έβλεπαν τη σχέση τους».

Όπως ανέφερε είπε στον K Καγουασίγκαν ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο, αλλά ότι εκείνος την θεωρούσε «στενότερη φίλη του», με την γυναίκα να αρχίζει να περιορίζει τις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Ο K Καγουασίγκαν ισχυρίζεται ότι οι ενέργειες της κυρίας Ταν προκάλεσαν βλάβη στην «φήμη» του και τον οδήγησαν σε «τραύμα» και «κατάθλιψη» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει χάσει πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων διαφωνιών και ότι τώρα αγωνίζεται να κερδίσει νέους πελάτες.

Δημοφιλή