Εγκυος για τέταρτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;

Τα σημάδια που υποδεικνύουν πως μπορεί να είναι έγκυος
Samir Hussein via Getty Images

Η Κέιτ Μίντλετον δεν συνηθίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης συχνά εκτός και αν παρουσιαστεί σε κάποια εκδήλωση εκπροσωπώντας την βασιλική οικογένεια. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, κυκλοφορεί η φήμη ότι η δούκισσα είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί.

Τα σημάδια που υποδεικνύουν πως μπορεί να είναι έγκυος

Η Κέιτ Μίντλετον έχει παρατηρηθεί τελευταία ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη όταν παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν παιδιά. Χαμογελάει συνέχεια και είναι πολύ ευδιάθετη.

Κάτι άλλο που έχουν παρατηρήσει τα δαιμόνια του ιντερνετικού κόσμου είναι πως έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Όταν η Κέιτ πήγε την Σαρλότ στο σχολείο την πρώτη μέρα, είχε διαφορετική απόχρωση στα μαλλιά της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δούκισσα αλλάζει το χρώμα των μαλλιων της λίγο πριν την ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης.

Samir Hussein via Getty Images

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το πρόγραμμα της Κέιτ. Η δούκισσα είχε περίπλοκες εγκυμοσύνες και στα τρία παιδιά και ίσως σύντομα ανακοινώσει πως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Μια τελευταία υπόδειξη είναι πως η δούκισσα έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να ακουμπάει τη κοιλιά της ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως έχει πιο φουσκωμένη κοιλιά απ΄ότι συνήθως.

Μήπως η δούκισσα είναι όντως έγκυος και σύντομα θα ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα; Μένει να δούμε.

πηγή: ibtimes