ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/12/2019 16:46 EET | Updated 28/12/2019 20:35 EET

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Έσφαξα το νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»

Στο σπίτι βρέθηκαν αίματα στο πάτωμα, όπως και ένα μαχαίρι με αίματα.

Yiorgos Karahalis / Reuters
Φωτογραφία αρχείου

Έρευνες πραγματοποιεί η Αστυνομία στα Πετράλωνα, για την εξιχνίαση της εξαφάνισης ενός 50χρονου άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος, ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι του 21χρονου βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα. Ο 50χρονος άντρας έχει εξαφανιστεί, με τις Αρχές να εκφράζουν φόβους ότι δολοφονήθηκε από τον 21χρονο που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 50χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του  καφενείου αντιλήφθηκαν ότι ο 50χρονος έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 50χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία Εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Χριστούγεννα στην κόλαση. H Μαντόνα του Στάλινγκραντ

«Ο νεαρός άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και στον Εισαγγελέα. Ήταν σε κατάσταση πανικού και άρχισε να φωνάζει ότι δολοφόνησε τον νονό του και ότι πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια», περιγράφει αστυνομική πηγή. Στο σπίτι βρέθηκαν αίματα στο πάτωμα, όπως και ένα μαχαίρι με αίματα, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των Αρχών ότι ο ισχυρισμός του νεαρού μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε όλους τους κάδους στη γύρω περιοχή αλλά δεν βρήκαν κάτι. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι έχουν περάσει ήδη δύο 24ωρα από τότε που εξαφανίστηκε ο 50χρονος και έτσι ακόμα και σε περίπτωση που ο 21χρονος είχε πετάξει το πτώμα στα σκουπίδια, τότε ο κάδος θα είχε αδειάσει από τα συνεργεία του Δήμου.