Φινλανδία: Εξοργισμένος ιδιοκτήτης Tesla ανατίναξε το αυτοκίνητό του

Κατέγραψε σε βίντεο το όχημα αξίας 95.000 δολαρίων να γίνεται φύλλο και φτερό.
Instagram/bbombsu

Ενας άνδρας στη Φινλανδία, εξοργισμένος από το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας στο αυτοκίνητό του - μια Tesla Model S - αποφάσισε να ανατινάξει το ηλεκτρικό όχημα μαζί με ένα ομοίωμα του ιδιοκτήτη της κατασκευάστριας εταιρείας, Ελον Μασκ.

Ο κάτοχος της Tesla είπε ότι έχασε την πίστη του στην εταιρεία του Μασκ αφού του ζητήθηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ για μια νέα μπαταρία στο αυτοκίνητό του. Προφανώς ήταν μεταξύ των πρώτων αγοραστών του συγκεκριμένου μοντέλου της Tesla, το οποίο κυκλοφορεί από το 2012, επομένως η εγγύησή του είχε ήδη λήξει.

Ο άνδρας δεν ήταν πρόθυμος να δώσει αυτό το τεράστιο ποσό. Αντ′ αυτού επικοινώνησε με έναν γνωστό μπλόγκερ από το τοπικό κανάλι Pommijätkät στο YouTube, που ειδικεύεται στην ανατίναξη αντικειμένων.

Ετσι, μετέφερε την Tesla σε ένα χιονισμένο τοπίο, κάπου στην ερημιά της Φινλανδίας, και την φόρτωσαν με 30 κιλά δυναμίτη.

Πριν από την έκρηξη, ένα ομοίωμα με το πρόσωπο του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, Ελον Μασκ, τοποθετήθηκε στη θέση του οδηγού.

Η τεράστια έκρηξη που μετέτρεψε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ένα σωρό από συντρίμμια βιντεοσκοπήθηκε από πολλές οπτικές γωνίες και έκανε όλους όσους εργάστηκαν στο βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του - πρώην πλέον - ιδιοκτήτη του, να εκστασιαστούν.

Ενα Tesla Model S κοστίζει επί του παρόντος σχεδόν 95.000 δολάρια στην έκδοση με διπλό κινητήρα ενώ η έκδοση με τους τρεις κινητήρες κοστίζει περίπου 130.000 δολάρια.

Πηγή: RT

Δημοφιλή