Βίντεο: MMAer παλεύει με αλιγάτορα κοντά σε δημοτικό σχολείο (βίντεο)

«Νιώθω σαν τον Μπάτμαν αυτή την στιγμή»,είπε.
.
.
Instagram

Ένα βίντεο εμφανίστηκε με έναν μαχητή MMA από τη Φλόριντα να παλεύει έναν αλιγάτορα 10 ποδιών και να τον καθηλώνει καθισμένος στους ώμους του.

Ο ερασιτέχνης μαχητής MMA Μάικ Ντράγκιτς, 33 ετών, αντιμετώπισε τον ασυνήθιστο αντίπαλο μέσα σε ένα πάρκινγκ κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο του Τζάκσονβιλ.

Ο Ντράγκιτς αντιμετώπισε τον παρακάτω αλιγάτορα που είχε βγει στη στεριά.

Ο 33χρονος χρησιμοποίησε ένα για να τον ακινητοποιήσει. Πλάνα δείχνουν το απελπισμένο ζώο να κάνει κύκλους για να ξεφύγει.

Στη συνέχεια πήδηξε στους ώμους του ζώου και έκατσε πάνω του για να το κρατήσει, συνοδευόμενος από αρκετούς πυροσβέστες του Τζάκσονβιλ, αναφέρει η Daily Mail.

«Πολλοί μαχητές θα καταλάβουν ότι όταν πας στο κλουβί, είσαι νευρικός, αλλά μόλις κλείσει αυτή η πόρτα του κλουβιού, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ειλικρινά αυτό θυμήθηκα από εκείνη τη νύχτα», είπε ο Ντράγκιτς.

O ίδιος για αυτή την μάχη του με τον αλιγάτορα είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

«Νιώθω σαν τον Μπάτμαν αυτή την στιγμή.

Πολλοί μαχητές κατανοούν πως μόλις μπαίνεις μέσα στο κλουβί γίνεσαι νευρικός, όμως μόλις κλείσει η πόρτα, τότε πρέπει ειλικρινά να αφοσιωθείς σε αυτό που έχεις να κάνεις.

Ακριβώς αυτό συνέβη και με την μάχη με τον αλιγάτορα. Στην αρχή ήμουν κάπως νευρικός, όμως στο τέλος έπρεπε να τελειώσει την δουλειά.»

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Τζάκσονβιλ.

Δημοφιλή