Φωτιά στη Μαγνησία: Δύο νεκροί, βρέθηκαν απανθρακωμένοι

Ενας άλλος άνδρας εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση
Eurokinissi

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα στον Αλμυρό Μαγνησίας, όπου μαίνεται μεγάλη φωτιά - ένα από τα πολλά πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η γυναίκα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και βρέθηκε εντός τροχόσπιτου, ενώ στην ευρύτερη περιοχή είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Επίσης, σε κοντινή απόσταση από τη σορό της γυναίκας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική βρέθηκε ένας άντρας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε εισπνεύσει καπνό. Ο άντρας είναι καλά στην υγεία του, ενώ μαζί του βρισκόταν κι ακόμη ένα άτομο, το οποίο δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος είπε ότι το τροχόσπιτο βρισκόταν στα 5 μέτρα από τη θάλασσα και όταν ο ίδιος πήγε στην παραλία με τους πυροσβέστες το τροχόσπιτο ήταν καμένο ολοσχερώς, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που κάηκε βρισκόταν σε ένα πεζούλι δίπλα από τη θάλασσα και τους είπε ότι «μάλλον η γυναίκα μου κάηκε». Ο δήμαρχος είπε ότι σπίτι που βρισκόταν δίπλα ακριβώς δεν κάηκε, αλλά το τροχόσπιτο ήταν καμένο ολοσχερώς.

Λίγο αργότερα νεκρός εντοπίστηκε και ένας άνδρας, βοσκός 45 ετών, ο οποίος αγνοούταν εν μέσω της πυρκαγιάς στην περιοχή του Βελεστίνου. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε βγει με τον αδερφό του για να βοσκήσουν τα πρόβατα.

(Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ, Open, Taxydromos)

Δημοφιλή