Κουρούμε: Ιάπωνας καλλιεργεί μπανανιές σε νησίδα δρόμου δύο χρόνια (Βίντεο)

Διατάχθηκε να ξεριζώσει τα δέντρα.
wilatlak villette via Getty Images

Ένας Ιάπωνας φύτεψε τρεις μπανανιές στη νησίδα ενός δρόμου στην πόλη Κουρούμε και τις πότιζε καθημερινά για δύο χρόνια πριν κάποιος παρατηρήσει την ύπαρξή τους.

O 50χρονος άνδρας διατάχθηκε από τις αρχές να ξεριζώσει τις τρεις μπανανιές που είχε φυτέψει παράνομα και φρόντιζε στη νησίδα ενός πολυσύχναστου δρόμου της πόλης.

Κανείς δε γνωρίζει γιατί ο άνδρας επέλεξε να φυτέψει τις μπανανιές στη νησίδα του δρόμου.

Δεν ήταν δύσκολο για τις αρχές να εντοπίσουν τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τα δέντρα, καθώς πότιζε τα τροπικά φυτά τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Διατάχθηκε να ξεριζώσει τα δέντρα ή να διακινδυνεύσει να περάσει έως και ένα χρόνο στη φυλακή ή να πληρώσει πρόστιμο 3.350 δολάρια, αναφέρει το Oddity Central.

«Είναι μοναχικό... Νιώθω μοναξιά χωρίς τις όμορφες μπανανιές μου», είπε ο άνδρας στους δημοσιογράφους αφού έπρεπε να τις ξεριζώσει.

Ευτυχώς, οι μπανανιές έχουν βρει νέα σπίτια. Δύο από αυτές κατέληξαν στον κήπο ενός 80χρονου άνδρα που ορκίστηκε να τις φροντίσει και ο «μπανανάνθρωπος του Κουρούμε» έδωσε την τρίτη σε έναν φίλο ως δώρο γενεθλίων.