Ινδία: Έδεσε την 5 ετών κόρη της στην βεράντα γιατί «δεν είχε τελειώσει τα μαθήματά της»

Εν μέσω καύσωνα.
.
.
Youtube

Ενά σοκαριστικό βίντεο από την Ινδία με ενά κοριτσάκι πέντε ετών το οποίο ουρλίαζει δεμένο στην βεράντα του σπιτιού της εν μέσω καύσωνα κάνει το γύρω του Διαδικτύου.

Το βίντεο που απαθανάτισε σαστισμένος ένας γείτονας έλαβε χώρα στο προάστιο Χατζούρι Καν της ινδικής πρωτεύουσας.

Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός αγοριού: «αυτό το κορίτσι το έχουν πετάξει στην ταράτσα. Είναι 2 μ.μ. κι έχει τόσο ζέστη εκεί έξω. Στριφογυρίζει από τον πόνο. Την έδεσε και την άφησε η μητέρα της».

Σύμφωνα με τον Independent, η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα του κοριτσιού. Από πλευράς του, ο πατέρας του κοριτσιού υποστήριξε ότι δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος.

Μιλώντας στο ANI, ο θείος του παιδιού ανέφερε ότι η πεντάχρονη ήταν δεμένη στον ήλιο για πολλή ώρα. «Όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έμαθαν το περιστατικό, την κατέβασαν» είπε.

Κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα του κοριτσιού «χτυπά τα παιδιά της για κάθε μικρό θέμα. Αν κάποιος από την οικογένεια προσπαθήσει να ανακατευτεί, λέει ότι είναι τα παιδιά της και μόνο αυτή έχει δικαιώματα πάνω τους. Δεν ήταν έτσι πριν, έχει γίνει έτσι τα τελευταία δύο με τρία χρόνια».