Ινδία: Μωρό γεννήθηκε με 26 δάχτυλα και οι γονείς πιστεύουν πως είναι ενσάρκωση θεότητας

Οι γιατροί δήλωσαν ότι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή.
via Associated Press

Ένα μωρό γεννήθηκε στην Ινδία με 26 δάχτυλα - σε χέρια και πόδια - και η οικογένειά του θεωρεί πως πρόκειται για ενσάρκωση θεότητας.

Το μωρό από το Μπαρατπούρ, στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Ραζαστάν, έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι, αναφέρει η New York Post.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή, ωστόσο η οικογένειά του μικρού κοριτσιού πιστεύει ότι στην πραγματικότητα είναι η «δευτέρα παρουσία μιας θεάς του Ινδουισμού».

Η Dholagarh Devi είναι μια γνωστή θεότητα της οποίας ο ναός βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου γεννήθηκε το μωρό. Τα αγάλματα απεικονίζουν τη θεά σαν ένα νεαρό κορίτσι με πολλά χέρια.

Η μητέρα του μωρού, Σαχρού Ντέβι, 25 ετών, δηλώνει ενθουσιασμένη και ο αδελφός της ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Η αδελφή μου γέννησε ένα μωρό που έχει 26 δάχτυλα και θεωρούμε ότι είναι η ενσάρκωση της Dholagarh Devi. Είμαστε πολύ χαρούμενοι». Ο πατέρας του μωρού, Γκοπάλ Μπατατσιέρα, αστυφύλακας στην Κεντρική Εφεδρική Αστυνομική Δύναμη, δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος.