Και οι άντρες πρέπει να δίνουν συγκατάθεση - Σάλος με το φιλί της Λίνα Ντάναμ στον Μπραντ Πιτ

Κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά της ηθοποιού.
Dave J Hogan via Getty Images

Η Λίνα Ντάναμ έζησε για λίγο το... όνειρο και αυτό μετά από μια αμήχανη στιγμή με τον Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί.

Ο Πιτ και η Ντάναμ βρέθηκαν την Τετάρτη στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νεάς ταινίας του Ταραντίνου «Once Upon a Time in Hollywood» στο Λονδίνο. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τους ηθοποιούς και λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς, όμως η στιγμή που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το παραλίγο φιλί ανάμεσα στους Πιτ και Ντάναμ. Η 33χρονη και ο 55χρονος ήρθαν πολύ κοντά και έμοιαζε σαν να προσπαθούσαν να φιληθούν στο στόμα.

Ομως μάλλον δεν επρόκειτο να συμβεί καθώς ο Πιτ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία, κοιτάζει αλλού και όχι την ηθοποιό. Οπως ήταν αναμενόμενο, λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία της εικόνας, οι χρήστες στο Τουίτερ σχολίασαν το στιγμιότυπο, γράφοντας για συγκατάθεση από τη μεριά της γυναίκας αλλά και του άνδρα. Μάλιστα, πολλοί κατηγόρησαν την Ντάναμ για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική κακοποίηση στον Πιτ.

Η Ντάναμ έχει προκαλέσει αντιπαράθεση και στο παρελθόν με το κίνημα #MeToo, όταν υποστήριξε έναν σεναριογράφο της σειράς που η ίδια δημιούργησε «Girls», όταν είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση. Επιπλέον, είχε σχολιαστεί έντονα όταν είπε ότι «ήλπιζε να είχε κάνει άμβλωση» και ότι δεν ήταν ρατσίστρια επειδή της αρέσει ο ράπερ Ντρέικ.

Πηγή: Insider