Κάνιε Γουέστ: Άρπαξε και πέταξε το κινητό γυναίκας που τον βιντεοσκοπούσε (βίντεο)

Αν και δεν είναι σαφές αν η γυναίκα ήταν παπαράτσι ή απλώς θαυμάστρια, ο Γουέστ φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς το μέρος της.
MEGA via Getty Images

Υπό έρευνα φαίνεται να βρίσκεται ο Κάνιε Γουέστ, 45 ετών, αφού φέρεται να άρπαξε το τηλέφωνο μιας γυναίκας από το χέρι της και να το πέταξε όταν εκείνη αρνήθηκε να σταματήσει να τον βιντεοσκοπεί.

Σύμφωνα με ένα viral βίντεο, ο ράπερ έβγαινε από τον αγώνα μπάσκετ της κόρης του Νόρθ όταν παρατήρησε ότι τον ακολουθούσαν παπαράτσι, αναφέρει το PageSix.

Αν και δεν είναι σαφές αν η γυναίκα ήταν παπαράτσι ή απλώς θαυμάστρια, ο Γουέστ φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς το μέρος της.

«Δεν χρειαζόταν να μου ορμίσεις έτσι» είπε στη γυναίκα και πρόσθεσε: «Αν σου πω να σταματήσεις, σταμάτα με τις κάμερες σου».

Όταν η γυναίκα προσπάθησε να υποστηρίξει ότι μπορούσε να τον βιντεοσκοπήσει επειδή ήταν «διάσημος», ο Κάνιε άρπαξε το τηλέφωνό της και να το πέταξε μακριά.

Καθώς απομακρυνόταν, φέρεται να ήρθε αντιμέτωπος με έναν άλλο παπαράτσι. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι του είπε για να τον κάνει να υποχωρήσει.

Είναι άγνωστο πόση ώρα η γυναίκα φέρεται να βιντεοσκοπούσε τον Κάνιε Γουέστ και τι συνέβη πριν βγει από το αυτοκίνητό του που τον έκανε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του TMZ, αστυνομικοί από το τμήμα της κομητείας Βεντούρα κλήθηκαν στο σημείο γύρω στις 4:30 μ.μ.

Η Κίμ Καρντάσιαν και ο Γουέστ, που έχουν τέσσερα παιδιά, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2022 μετά από επτά χρόνια γάμου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα