Καράτσι: Έκαψε ζωντανό τον γιο του επειδή δεν είχε διαβάσει

Ζήτησε από τον πατέρα του να παίξει με έναν χαρταετό και εκείνος τον ρώτησε εάν είχε διαβάσει. Ο Σαχίρ δεν απάντησε και αυτό τον εξόργισε.
via Associated Press

Ένας πατέρας στο Καράτσι του Πακιστάν περιέλουσε με κηροζίνη και πυρπόλησε τον μικρό του γιο του επειδή δεν είχε διαβάσει τα μαθήματά του.

Δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Σαχίρ, ένα αγόρι 12 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του αφού ο πατέρας του τον περιέλουσε με κηροζίνη και τον πυρπολησε στις 14 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το Daily Pakistan.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ορανγκί στο Καράτσι. Δράστης αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι ο Ναζίρ Χαν ο οποίος αρχικά διέφυγε της σύλληψης αλλά στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση από τις αρχές μετά από καταγγελία της συζύγου του.

Σε δήλωσή του, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του ενώ η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μητέρα του αγοριού, Σαχίζα, είπα στις αρχές ότι ο 12χρονος δεν είχε κάνει τα μαθήματά του και ο πατέρας του έγινε έξαλλος.

Τον περιέλουσε με κηροζίνη και άναψε ένα σπίρτο για να τον τρομάξει αλλά το παιδί άρπαξε φωτιά. Η μητέρα του έσπευσε να βοηθήσει τον γιο της όταν άκουσε τη φασαρία.

Ο Ναζίρ πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να σώσει τον γιο του, ρίχνοντας πάνω του ρούχα αλλά το παιδί ήδη είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη πόλης αλλά υπέκυψε στα τραύματά του στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 12χρονος ζήτησε από τον πατέρα του να παίξει με έναν χαρταετό και εκείνος τον ρώτησε εάν είχε διαβάσει.

Ο Σαχίρ δεν απάντησε και αυτό τον εξόργισε.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Δημοφιλή