Κάθε μέρα Τεχνόπολη: Το πρόγραμμα του Μαρτίου

Ενδιαφέρουσες προτάσεις για κάθε ηλικία και πολλά και διαφορετικά γούστα
Βιομηχανικό Μουσείο Φωατερίου
Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων
Βιομηχανικό Μουσείο Φωατερίου

Από λογοτεχνικές λέσχες, ως sleep over για μικρούς και μεγάλους. Κι από θεατρικές αφηγήσεις ως διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη. Το πρόγραμμα Μαρτίου της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων έχει διαμορφώσει ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλους.

06 - 08.03 Handmade Dreams: Η μοναδική στην Ελλάδα έκθεση χειροποίητου επιστρέφει για ακόμη μία φορά για να δεχτεί το κοινό σε ένα event γεμάτο έμπνευση και δημιουργία.

10.03 GreeceJS Meetup Wordpress: INNOVATHENS powered by Samsung

12.03 BOOKLAB 2020: Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Η πιο αγαπημένη λογοτεχνική λέσχη επιστρέφει στο Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, με πρώτη εκδήλωση την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Ζωγράφος με τις τρεις πατρίδες», του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

13 - 14.03 Teddys Night: Την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, τα αγαπημένα μας λούτρινα κοιμούνται στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Ένα sleepover για γονείς με παιδιά από 3 έως 6 ετών.

15.03 Flash Back στο Γκάζι: Θεατρικές αφηγήσεις από ένα γκαζιέρη και ξενάγηση. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί ενήλικες και οικογένειες με παιδιά (8 ετών και άνω) να ανακαλύψουν την ιστορία του εργοστασίου φωταερίου, των ανθρώπων του και της γειτονιάς του Γκαζοχωρίου, μέσα από μια ξενάγηση κι ένα θεατρικό δρώμενο.

18.03 (un) conferenve με θέμα το περιβάλλον και την ενέργεια: Hellenic blockchain Hub |INNOVATHENS powered by Samsung

20 - 22.03 Fashion & Beauty Festival: Tο πρώτο διαδραστικό διήμερο φεστιβάλ μόδας κι ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί είναι γεγονός.

22.03 Στον Πύργο του εργοστασίου: Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να ανέβουν στο ψηλότερο σημείο του παλιού εργοστασίου φωταερίου και να φτιάξουν δημιουργικές κατασκευές, στο πλαίσιο των αγαπημένων τους εικαστικών εργαστηρίων

28.03 BOOKLAB 2020: Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Η δεύτερη εκδήλωση που θα γίνει στο Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου είναι ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά 12-16 ετών, με αφορμή το βιβλίο «Ήλιος με μουστάκια», της Μελίνας Σιδηροπούλου.

30 - 31.03 Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης: Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης, διοργανώνει το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη και τους τρόπους που αναμένεται να μας επηρεάσει άμεσα και στο μέλλον.

Κι ακόμα:

**Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου : Αισθητηριακή διαδρομή Μύρισε, Κοίτα, Νιώσε, Άκου, Γεύσου! Ανακαλύψτε το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου μέσα από μια προτεινόμενη αισθητηριακή μουσειακή διαδρομή. Έλατε στο Μουσείο και ανακαλύψτε τι κρύβεται στα κίτρινα κουτιά. Γνωρίστε την ιστορία του παλιού εργοστασίου μέσα από το μαγικό κόσμο των αισθήσεων.

***Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών πραγματοποιεί μία ξεχωριστή ξενάγηση μετά μουσικής. Stay tuned...

Βρείτε ξεχωριστά δώρα στο Industrial Gas Museum Shop για μικρούς και μεγάλους. Ανακαλύψτε μοναδικά αντικείμενα και κοσμήματα σχεδιασμένα από Έλληνες σχεδιαστές, εκδόσεις για τα μουσεία, τη βιομηχανική κληρονομιά, την αρχιτεκτονική, το design, την τέχνη, τη φιλοσοφία και πολλά-πολλά ακόμα...

Info:

Τηλ: 210 3460981 | E-mail: shop@athens-technopolis.gr

#KatheMeraTexnopoli

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση