Κηφισιά: Για 8 χιλιόμετρα καταδίωκαν τους διαρρήκτες - Βίντεο από τη δράση τους

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από τους πέντε κακοποιούς.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τέσσερις επικίνδυνους διαρρήκτες συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Κηφισιά, ύστερα από καταδίωξη οκτώ χιλιομέτρων, με τους κακοποιούς να εγκαταλείπουν το όχημά τους μόνον όταν προσέκρουσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Η καταδίωξη ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, 25 Μαρτίου. Τέσσερις από τους διαρρήκτες είχαν εισβάλει από την μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία, στη Νέα Ερυθραία, και όταν έφυγαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τους κάλεσαν να σταματήσουν. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ πήγαινε ανάποδα σε μονοδρόμους.

Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μάλιστα, όταν εγκλωβίστηκε από αυτοκίνητα έκανε απότομα οπισθοπορεία προς τους αστυνομικούς, που τον καταδίωκαν με κίνδυνο να τους χτυπήσει, και τότε ένας ένστολος πυροβόλησε στο ελαστικό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να τους σταματήσει.

Όταν πια σταμάτησαν στην οδό Αγίας Κυριακής, στην Κηφισιά, και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από τους πέντε κακοποιούς.

Τα στελέχη της Ασφάλειας κατά την έρευνά τους διαπίστωσαν πως οι ίδιοι δράστες μία ημέρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει το σπίτι αθλήτριας μπάσκετ, στη Νέα Ερυθραία, απ’όπου και τα βίντεο μέσα από τα οποία και τους αναγνώρισαν, καθώς φορούσαν τα ίδια ρούχα με εκείνα κατά τη σύλληψή τους.

Δημοφιλή