Κυψέλη: Σορός στον Πόρο συνδέεται με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που την είδε να μπαίνει στην θάλασσα και πώς θα προσπαθήσουν οι αρχές να ταυτοποιήσουν την σορό που δεν είναι καλή κατάσταση.
Pola Damonte via Getty Images via Getty Images

Στην 53χρονη Σταυρούλα, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, φαίνεται πως ανήκει σορός γυναίκας που εντοπίστηκε στον Πόρo, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση της. Τώρα όμως για πρώτη φορά συνδέεται με την υπόθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ανέλαβαν την περασμένη εβδομάδα την έρευνα με εισαγγελική παραγγελία, έχουν στη διάθεσή τους έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει καταθέσει ότι είδε την 53χρονη στον Φλοίσβο, να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα για κολύμπι, χωρίς όμως να τη βλέπει να επιστρέφει.

Ο ίδιος άνθρωπος καταθέτει ότι την επόμενη μέρα πήγε στο ίδιο σημείο για να απολαύσει τον καφέ του και είδε και πάλι τα ρούχα της γυναίκας εκεί, χωρίς κανένας να τα έχει κουνήσει.

Η σορός, που εντοπίστηκε στον Πόρο, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και οι αρχές έχουν δύο τρόπους για να τη ταυτοποιήσουν με βεβαιότητα: ο πρώτος είναι από κάποια κοσμήματα, που βρέθηκαν, τα οποία είναι της 53χρονης, και ο δεύτερος από το ΑΜΚΑ της.
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι η γυναίκα έπαιρνε κάποια αντικαταθλιπτικά χάπια και μέσα από τον ΑΜΚΑ θα δουν ποια είχαν συνταγογραφηθεί και στη συνέχεια από τις τοξικολογικές θα δουν εάν ταιριάζουν με ουσίες στον οργανισμό της.
Μέχρι τώρα οι ερευνητές του ”Ανθρωποκτονιών” θεωρούν πως έχουν να κάνουν με ένα δυστύχημα, καθώς ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε κάποιο ίχνος εγκληματικής ενέργειας, ενώ παγκοσμίως όσοι αυτόχειρες επιλέγουν τη θάλασσα, πηγαίνουν σε απόμερες παραλίες και δεν βγάζουν τα ρούχα τους, όταν έχουν σκοπό να αυτοκτονήσουν.

Δημοφιλή