Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία

Τι αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας.
.
.
Eurokinissi

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο πατέρας Αντώνιος.

Ειδικότερα, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα μια φορά το μήνα αλλά και η καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Στο πλευρό του βρισκόταν σήμερα και η πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του ιερέα. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είχε προτείνει περίπου είκοσι μάρτυρες για να υποστηρίξει τη θέση του, οι οποίοι κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν και άλλοι φιλοξενούμενοι της δομής που υποστήριξαν ότι ο 19χρονος τους προσέγγισε ζητώντας τους να καταγγείλουν τον πατέρα Αντώνιο.

Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια και βίντεο που αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από τον 19χρονο, την ημέρα που ο τελευταίος καταγγέλλει ότι τον θώπευσε ο ιερέας.

Στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται να αποδίδει την καταγγελία στο πλαίσιο της παραβατικής συμπεριφοράς, που αποδίδει στον 19χρονο, ενώ υπογραμμίζει πως ο 15χρονος άλλαξε την κατάθεση του στην ανακρίτρια σε σχέση με όσα κατέθεσε στον εισαγγελέα.

Δημοφιλή