Κλήρωση για τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη

Ας τα μάθουμε όλα για τα διπλά εισιτήρια που μας προσφέρει η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.
UEFA Champions League
UEFA Champions League
UEFA Champions League

Ένας θεσμός με μακρά ιστορία σκληρού συναγωνισμού που έχει αναδείξει νικητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που δίνουν κάθε χρόνο το παρόν στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση διεκδικώντας το πολυτιμότερο τρόπαιο. Ένταση, αγωνία, πίεση, ενθουσιασμός σε έναν αγώνα ανάδειξης του καλύτερου. Κάθε χρονική στιγμή και ένα συναίσθημα, σε ένα χώρο που όλα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό και που η νίκη δείχνει να αποκτά τη μεγαλύτερή της σημασία.

Πώς είναι, άραγε, να ζει κανείς την εμπειρία του μεγάλου τελικού UEFA Champions League; - γιατί περί αυτού ο λόγος.

Μια μοναδική ευκαιρία να το ανακαλύψουμε μας προσφέρει η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard.

Το εισιτήριό μας για τον μεγάλο τελικό είναι πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε. Ας μάθουμε πώς:

Κάνοντας χρήση της πιστωτικής μας κάρτας Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές μας συναλλαγές από 27/3/2023 έως και 30/04/2023, διεκδικούμε διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε από κοντά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη που γίνεται το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League.

Μαζί με τα εισιτήρια και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, καθώς επίσης κι ένα δώρο - έκπληξη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και της διαμονής. Στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή.

Οποιος επιθυμεί, λοιπόν, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση για το εισιτήριό του για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, ας χρησιμοποιήσει στις καθημερινές του συναλλαγές την πιστωτική του κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε πιστωτική κάρτα

Κι αν δεν έχουμε πιστωτική κάρτα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε την αίτησή μας για να την αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές μας ανάγκες. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε μας συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Info:

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Ας μάθουμε περισσότερα: nbg.gr