Κοκαΐνη αξίας 6.000.000 στα χέρια των ελληνικών αρχών

Σε κρύπτες σε τοιχώματα εμπορευματοκιβωτίου - ψυγείου είχαν κρύψει τα μέλη καρτέλ διακίνησης κοκαΐνης τις 160 συσκευασίες με τη ναρκωτική ουσία.
Οι συσκευασίες είχαν λογότυπα δύο μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών (μίας γερμανικής και μίας ιαπωνικής) αλλά και το "777"
Οι συσκευασίες είχαν λογότυπα δύο μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών (μίας γερμανικής και μίας ιαπωνικής) αλλά και το "777"
ΕΛΑΣ

Σε κρύπτες σε τοιχώματα εμπορευματοκιβωτίου - ψυγείου είχαν κρύψει τα μέλη καρτέλ διακίνησης κοκαΐνης τις 160 συσκευασίες με τη ναρκωτική ουσία. Η πληροφορία έφθασε στα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής από την DEA των Ηνωμένων Πολιτειών και πολύ γρήγορα εντόπισαν το κοντέινερ και το έθεσαν υπό παρακολούθηση, με την ελπίδα να εντοπίσουν τον παραλήπτη του παράνομου φορτίου. Όταν είδαν ότι δεν πηγαίνει κάποιος στο λιμάνι του Πειραιά να το παραλάβει, προχώρησαν σε επιχείρηση και εντόπισαν τα 173 κιλά και 450 γραμμάρια, δείγμα των οποίων έχουν στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διαπιστώσουν την καθαρότητα τής ουσίας.

Οι συσκευασίες είχαν λογότυπα δύο μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών (μίας γερμανικής και μίας ιαπωνικής) αλλά και το “777”. Το κοντέινερ έφθασε από τη Λατινική Αμερική, μέσω Νοτίου Αφρικής στη χώρα μας και τώρα τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν -μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, που πήραν- να ταυτοποιήσουν κάποιους από τους διακινητές.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα