Λουτράκι: Πολίτης επιτέθηκε με σπαθί σε αντιδήμαρχο

Το είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του.
Facebook/Κωνσταντίνος Παντελέου

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη στο Λουτράκι, με πρωταγωνιστή ένα κάτοικο της περιοχής ο οποίος επιτέθηκε με σπαθί (!) στον αντιδήμαρχο, Κώστα Παντελέου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έγραψε στο facebook ότι άρχισαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο Μάτση και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

Ενας νεαρός δημότης Λουτρακίου, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ.Καραπανάγου «Αλλάζουμε Μαζί», σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση: «Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θαψω, ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Οπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου, φωνάζοντας «ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω» και απειλώντας και την οικογένειά του.

Οσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ενώ ο σοκαρισμένος αντιδήμαρχος κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Πηγή: Loutrakiblog.gr