Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Τι συνέβη όταν η κάμερα τους έπιασε να καυγαδίζουν στα Grammy (βίντεο)

Και ποιο το αντικείμενο του καυγά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ τελευταία συμπεριφέρονται δημόσια όπως αρμόζει σε ένα ζευγάρι-υπόδειγμα. Επομένως, όταν η κάμερα των Grammy τους έπιασε πάνω στον καυγά, ήταν λογικό οι αντιδράσεις του ζευγαριού να ανοίξουν μια μεγάλη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οικοδεσπότης των Grammys, Tρέβορ Νόα, βρέθηκε στη μέση. Οι νεόνυμφοι που είχαν ένα μικρό καυγαδάκι, όταν συνειδητοποίησαν ότι τους τραβάει η κάμερα αντέδρασαν ξεκαρδιστικά. Η Λόπεζ άλλαξε αμέσως τη στάση της και αντί να δείχνει ενοχλημένη άρχισε να ασχολείται με τα αστειάκια του Νόα.

Εν τω μεταξύ, ο Μπεν, ενώ αρχικά επιχειρεί να αστειευτεί μαζί τους, σύντομα επιστρέφει στην πραγματικότητα και προσφέρει στην κάμερα ένα μελαγχολικό χαμόγελο.

Το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ακούσουν τί μπορεί να συζητούσε το ζευγάρι, οδήγησε πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν εικασίες για τα υποτιθέμενα αίτια του τσακωμού τους.

Η Daily Mail έφτασε στο σημείο να προσλάβει έναν ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών για να καταλάβει τι στο καλό έλεγαν οι δυο τους και τους είχε δημιουργήσει τόση ένταση.

«Σταμάτα», φαίνεται να λέει η Τζένιφερ στον σύζυγό της, σύμφωνα με έναν αναγνώστη που μίλησε στο ταμπλόιντ. «Και επιτέλους δείξε λίγο πιο φιλικός, κάνε ότι περνάς καλά».

Μάλλον δεν χρειάζεται κανενός είδους ανάγνωση χειλιών και κανένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος για να καταλάβει κανείς ότι ο Μπεν φαινόταν να περνάει φρικτά το βράδυ της Κυριακής και μάλλον αυτό ήταν και το αντικείμενο του καυγά.

Οι θεατές των Grammy έπιασαν αρκετές λήψεις του ηθοποιού να δείχνει αμήχανος και θλιμμένος, τις δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα