Μαύρα για τις κυρίες στις Χρυσές Σφαίρες, «μαύρο» και πάλι στον Ντάστιν Χόφμαν

Μαύρα για τις κυρίες στις Χρυσές Σφαίρες, «μαύρο» και πάλι στον Ντάστιν Χόφμαν
Mike Coppola via Getty Images

Άλλες τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των γυναικών που έχουν διατυπώσει κατηγορίες εις βάρος του σε έξι.

Roy Rochlin via Getty Images

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο από τις γυναίκες αυτές κατηγορούν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 1987, ενώ μια τρίτη καταγγέλλει ότι το 1980, όταν εκείνη ήταν 16 ετών, γδύθηκε μπροστά της και της ζήτησε να του κάνει μασάζ. Ο Χόφμαν ζήτησε γραπτώς συγγνώμη από την πρώτη γυναίκα, η οποία ήταν έφηβη και μαθητευόμενη στα γυρίσματα της ταινίας του 1985, «Θάνατος του Εμποράκου». Ως προς τις άλλες κατηγορίες αρνήθηκε να σχολιάσει.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό People, όλες οι ηθοποιοί που θα παραστούν στις Χρυσές Σφαίρες 2018, θα είναι ντυμένες με μαύρα σύνολα. Το έντυπο αναφέρει ότι πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι τόσο οι υποψήφιες όσο και οι παρουσιάστριες βραβείων, όπως οι Jessica Chastain, Emma Stone και Meryl Streep, θα είναι ντυμένες σε μαύρα - ως μια σιωπηλή διαμαρτυρία ως προς το ζήτημα της παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Δημοφιλή