Μάργκοτ Ρόμπι: «Φίλησα τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του Babylon κι ας ήταν εκτός σεναρίου»

«Σκέφτηκα πότε άλλοτε θα μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία;»
Jesse Grant via Getty Images

Η Μάργκοτ Ρόμπι παραδέχτηκε ότι έδωσε ένα φιλί στον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας «Babylon», παρόλο που ήταν εκτός του σεναρίου, απλώς και μόνο επειδή σκέφτηκε ότι μια τέτοια ευκαιρία μπορεί να μην της δοθεί ποτέ ξανά.

«Κι ας μην ήταν στο σενάριο, σκέφτηκα, πότε άλλοτε θα είχα την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ;», αναρωτιέται η Μάργκοτ Ρόμπι.

Το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη κωμωδία κυκλοφόρησε δύο μήνες πριν, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου, σε σκηνοθεσία του Νταμιέν Τσαζέλ, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε τα έργα La La Land και Whiplash, που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Εκτός όμως από τον διάσημο σκηνοθέτη και τα εντυπωσιακά τρέιλερ, το καστ του Babylon έχει ενθουσιάσει το κοινό με τους Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τόμπι Μαγκίρ να είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα.

Στην ταινία, η Μάργκοτ υποδύεται την επίδοξη ηθοποιό Nέλι, η οποία στρατολογεί τον Mάνι (Ντιέγκο Κάλβα) και τον Τζακ (Μπραντ Πιτ) να τη βοηθήσουν να γευτεί την επιτυχία του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920.

Η Μάργκοτ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Μπραντ μοιράζονται ένα φιλί, το οποίο παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν στο αρχικό σενάριο. Ωστόσο, μιλώντας με τον σκηνοθέτη, η Mάργκοτ τον έπεισε ότι κάτι τέτοιο θα είχε νόημα, παρόλο που ο Νταμιέν ήταν βέβαιος ότι πραγματικός σκοπός της ήταν να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, δέχτηκε θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Η Mάργκοτ έχει συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ και το 2015, στην κωμωδία The Big Short και πιο πρόσφατα στην επιτυχία του Tαραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Μάλιστα, το ζευγάρι μοιράζεται μια μακροχρόνια φιλία, αφού είναι γνωστό ότι ο Μπραντ ζήτησε στη Mάργκοτ να εκφωνήσει εκ μέρους του την ομιλία του στα βραβεία BAFTA το 2020, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί στην τελετή.

Πηγή: buzzfeednews

Δημοφιλή