Μαθητής γυμνασίου με αεροβόλο όπλο στο σχολείο

Οπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και αποφάσισε να προστατεύσει τον εαυτό του.
Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου
Eurokinissi

Στα άκρα έφθασε ένας μαθητής γυμνασίου, στον Γέρακα, ο οποίος –όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και αποφάσισε να προστατεύσει τον εαυτό του πηγαίνοντας στο μάθημα με ένα αεροβόλο πιστόλι στην τσάντα του.

Συμμαθητές του 13χρονου κατήγγειλαν στη διευθύντρια του σχολείου ότι οπλοφορούσε και εκείνη κάλεσε την αστυνομία, με τα στελέχη της να συλλαμβάνουν τον ανήλικο και να τον οδηγούν στο τμήμα, απ’ όπου έφυγε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Ο 13χρονος είπε στους αστυνομικούς πως εδώ και καιρό δέχεται επιθέσεις από μαθητές του σχολείου και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες τον ξυλοκόπησαν, ενώ δέχεται και απειλές για τη ζωή του, σε περίπτωση που αποκάλυπτε το παραμικρό στους καθηγητές. Σύμφωνα με την οικογένειά του, η διεύθυνση του σχολείου ήταν ενήμερη για το συστηματικό μπούλινγκ, που δεχόταν ο μαθητής, αλλά είχε αρκεστεί σε μία επίπληξη.

Συμμαθητές του 13χρονου τον περιγράφουν ως ένα παιδί χαμηλών τόνων, που δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και τώρα γονείς και καθηγητές, μαζί με σχολικό σύμβουλο και ψυχολόγο, προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματα.

Δημοφιλή