Μελίσα Μακάρθι: Μοίρασε 40 σάντουιτς στους «πεινασμένους» ηθοποιούς στις Χρυσές Σφαίρες

Η διάσημη ηθοποιός και κωμικός σκέφτηκε τους φίλους και συναδέρφους της που έχασαν το δείπνο γιατί περπατούσαν στο κόκκινο χαλί
Mike Blake / Reuters

Η Μελίσα Μακάρθι «κέρδισε» το κοινό για ακόμα μια φορά όταν κατά τη διάρκεια της 76ης τελετής απονομής Χρυσών Σφαιρών, μοίρασε 30 σάντουιτς στους παρευρισκόμενους της αίθουσας.

Η διάσημη ηθοποιός και κωμικός σκέφτηκε τους φίλους και συναδέρφους οι οποίοι έχασαν το δείπνο που σερβιρίστηκε λίγο πριν την τελετή, καθώς εκείνη την ώρα περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, φωτογραφίζονταν και έδιναν συνεντεύξεις. Η Μακάρθι είχε μαζί της 40 σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί και τα έδινε σε όσους δεν είχαν φάει. «Τα δίνω σε όλους. Του χρόνου θα φέρω χοτ ντόγκς», δήλωσε η ηθοποιός στο Variety.

Το ερώτημα είναι πώς κατάφερε να περάσει τα σάντουιτς στο χώρο διεξαγωγής της τελετής, δεδομένης της φύλαξης. «Πώς τα έφερε εδώ μέσα;», είπε η Τζέσικα Τσάστειν. «Αλλά ήταν αναμφισβήτητα μια καλή ιδέα γιατί μόλις καταφέρεις να μπεις στην αίθουσα, το φαγητό ήδη έχει σερβιριστεί και πάντα πεινάς πολύ αν δεν το προλάβεις».

Ο σύζυγος της Μακάρθι και κινηματογραφιστής Μπεν Φαλκόουν, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις σακούλες των σάντουιτς που είχαν απομείνει λίγο πριν τελειώσει η βραδιά. «Αυτά είναι τα σάντουιτς που τρύπωσε η Μελίσα στις Χρυσές Σφαίρες. Φέραμε 40 και έμειναν δύο. Φύγαμε, αφήνωντας μερικούς χαρούμενους πελάτες», έγραψε ο Φαλκόουν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

View this post on Instagram

Golden globes y’all!

A post shared by Ben Falcone (@benjyfalcone) on

Τα σνακ είναι μεγάλη επιτυχία στα βραβεία. Το 2018 και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Όσκαρ, ο Τζίμι Κίμελ και κάποιοι ηθοποιοί μοίρασαν ζαχαρωτά, σάντουιτς και χοτ ντόγκς στους θαυμαστές που παρακολουθούσαν σε ξεχωριστή αίθουσα την τελετή και δεν περίμεναν αυτή την έκπληξη.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.