Μεξικό:Μυστήριο με τη δολοφονία νεαρής Tik-Toker, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και μετά βρέθηκε νεκρή

Βρέθηκε από περαστικούς έξω από το σπίτι της. Είχε δεχθεί πολλές σφαίρες, σύμφωνα με την αστυνομία της Σιναλόα.
.
.
TikTok

Η δημοφιλής Μεξικανή TikToker Κάρλα Παρντίνι, 21 ετών, δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι της, την περασμένη εβδομάδα, αφού πρώτα έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα αργά το βράδυ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η μητέρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα, βγήκε έξω και τότε έγινε η επίθεση», δήλωσε η εισαγγελέας Σάρα Μπρούνα Κινόνες στην Jam Press για τη δολοφονία.

Η Παρντίνι φέρεται να είχε λάβει ένα ύποπτο τηλεφώνημα στις 10:30 μ.μ. που της έλεγε να βγει έξω, οπότε έφυγε από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ, πρόσθεσε.

Την επόμενη μέρα, οι αρχές βρήκαν το γαζωμένο από σφαίρες πτώμα της Tik-Toker έξω από το σπίτι της στη διασταύρωση των οδών Κατεντραντίκος και Ιγκνάσιο Λόπεζ Ραγίον, αναφέρει η NYPost.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Πολιτείας Σιναλόα, η 21χρονη είχε δεχθεί ενέδρα και πυροβολήθηκε πολλές φορές, ανέφερε το Jam Press.

Η ταυτότητα των δραστών είναι άγνωστη, ωστόσο μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένοπλα άτομα να περιφέρονται στην περιοχή πριν την επίθεση.

Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση λέει ότι έκτοτε καταχώρησε τη φερόμενη δολοφονία της Παρτνίνι ως «γυναικοκτονία επειδή ήταν εκτεθειμένη και σε κατάσταση αδυναμίας όταν έγινε η επίθεση».

«Διεξάγουμε έρευνα με απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην ειδοποιήσουμε τον πιθανό ύποπτο», δήλωσαν οι αρχές, οι οποίες δεν έχουν ακόμη προβεί σε συλλήψεις.

Πριν τον θάνατό της, η 21χρονη είχε συγκεντρώσει πάνω από 90.000 followers στο TikTok, όπου αναρτούσε τακτικά περιεχόμενο σχετικά με τη μόδα και τον χορό.

Στο τελευταίο της βίντεο, που δημοσιεύτηκε την ημέρα του θανάτου της, είπε: «Όταν μου λένε ότι δεν με συμπαθούν. Με λίγα λόγια, ελπίζω να σας αρέσω λιγότερο».

Το κλιπ μετρά 1,5 εκατομμύριο θεάσεις και περισσότερα από χίλια σχόλια, καθώς οι φανς της θρηνούν τον τραγικό της θάνατο.

«Ζούμε σε έναν σκληρό κόσμο», σχολίασε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε: «Τόσο όμορφη και με γεμάτη ζωή για να ζήσει... Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακοί είναι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η Παρντίνι είναι η 14η γυναίκα που δολοφονείται φέτος στη Σιναλόα, σύμφωνα με την περιφερειακή κυβέρνηση.