ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/04/2020 11:12 EEST | Updated 26/04/2020 15:19 EEST

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις χυδαιότητες του Ηλία Γρηγόρη και να τον διαγράψει

Ανακοίνωση σχετικά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στα social media από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- τι απάντησε ο ίδιος.

Eurokinissi
.

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με αναρτήσεις στα social media γεμάτες υβριστικούς χαρακτηρισμούς από πλευράς του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της ”πάνω και κάτω πλατείας”».

Ο Ηλίας Γρηγόρης προέβη σε σειρά αναρτήσεων με ακραία υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μελών της κυβέρνησης και άλλους. 

Σε σχετική δήλωσή του στο thebest.gr είπε πως «αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.  Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι′ αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».