ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε το 3 εβδομάδων κοριτσάκι του με τόξο

Στις 9 Ιουνίου είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στο νοσοκομείο με λεζάντα «Το κοριτσάκι μου».
Facebook/Patrick Proefriedt

Ένας πατέρας στη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι σκότωσε την 3 εβδομάδων κόρη του με τόξο κατά τη διάρκεια τσακωμού με τη σύζυγό του τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/06).

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρουμ ανέφερε ότι ο Πάτρικ Πρόφριντ, 26 ετών, διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην κατοικία τους όταν συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα κρατούσε το βρέφος, όταν ο Πρόφριντ φέρεται να εκτόξευσε ένα μπουλόνι με τόξο, το οποίο στόχευε τη σύζυγό του, αλλά χτύπησε πρώτα το μωρό. «Χτύπησε το παιδί στο πάνω μέρος του κορμού, βγαίνοντας κοντά στη μασχάλη» πριν τραυματίσει τη γυναίκα πάνω στο στήθος της.

Ο Πρόφριντ προσπάθησε να αφαιρέσει το μπουλόνι και να εμποδίσει τη σύζυγό του να καλέσει την Αμεση Δράση. Στη συνέχεια, φέρεται να τράπηκε σε φυγή από το σημείο με ένα κόκκινο φορτηγό, πριν φτάσουν οι αρχές.

Η Ελεάνορ Κάρευ, το βρέφος 3 εβδομάδων, διαπιστώθηκε ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τα τραύματά της.

Ο Πρόφριντ εντοπίστηκε από αξιωματούχους, λιγότερο από ένα μίλι μακριά από το σπίτι, σε μια δασώδη περιοχή, καθώς το φορτηγό του είχε κολλήσει στη λάσπη.

Στις 9 Ιουνίου είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στο νοσοκομείο με λεζάντα «Το κοριτσάκι μου». Ο άνδρας, σύμφωνα με τις αρχές, είχε «ιστορικό ενδοοικογενειακών επεισοδίων με το θύμα» και για την προστασία της γυναίκας του είχαν ληφθεί ασφαλιστικά μέτρα.

Κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και καταφόνιση δικαστικής αρχής για παραβίαση εντολής προστασίας. Ο σερίφης της κομητείας Μπρουμ είπε: «Αυτό είναι ένα από τα πιο σπαραχτικά και παράλογα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτήν την κοινότητα στο πρόσφατο παρελθόν».

Πηγή: Fox News

Δημοφιλή