Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης

Οι δυο άνδρες αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ερωτική επαφή με την 14χρονη.
.
.
Eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ερωτική επαφή με την 14χρονη. Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και υποστήριξε ότι δε συναντήθηκε ποτέ με την ανήλικη.

Συγκεκριμένα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 29χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις βαριές κατηγορίες που κατά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και παιδικής πορνογραφίας.

Νέα Σμύρνη: Έρευνες των αρχών για περισσότερα θύματα και περισσότερους δράστες

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Μαζί με τον 29χρονο σήμερα απολογήθηκαν ένας 24χρονος και ένας 25χρονος οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα