Νύφη συνελήφθη την ώρα του γάμου της για εκβιασμό (Φωτό)

Αντί για φωτογραφίες με τον γαμπρό κατέληξε να φωτογραφίζεται με νυφικό και χειροπέδες, περικυκλωμένη από την αστυνομία.
Edomex

Μια νύφη συνελήφθη για εκβιασμό την ημέρα του γάμου της στο Μεξικό και αντί για φωτογραφίες με τον γαμπρό κατέληξε να φωτογραφίζεται με νυφικό και χειροπέδες, περικυκλωμένη από την αστυνομία.

Η γυναίκα, η οποία κατονομάστηκε ως Νάνσι Ν., δεν πρόφτασε να μπει στην εκκλησία καθώς αστυνομικοί τη συνέλαβαν ακριβώς πριν ξεκινήσει η γαμήλοα τελετή. Για την ακρίβεια συνελήφθη καθώς κατέβαινε από ένα όχημα για να μπει στην εκκλησία, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ.

Edomex

Ο μελλοντικός σύζυγός της, που κατονομάστηε από τις αρχές ως Κλεμέντε Ν - του οποίου το ψευδώνυμο είναι «El Raton», που σημαίνει ποντίκι - καταζητείται για τις ίδιες κατηγορίες, αλλά κατάφερε να διαφύγει.

Το ζευγάρι - και μερικοί άλλοι - κατηγορούνται για εκβίαση εμπόρων πουλερικών στην πόλη Τολούκα ενώ είναι οι ύποπτοι για απαγωγή τεσσάρων εργαζομένων από ένα ορνιθοτροφείο.

Η εισαγγελία δημοσίευσε φωτογραφίες των υπόπτων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τον περασμένο Δεκέμβριο - συμπεριλαμβανομένης της νύφης με το νυφικό της και χειροπέδες, πλαισιωμένη από αστυνομικούς.

Οι ύποπτοι φέρονται να έχουν δεσμούς με το καρτέλ ναρκωτικών La Familia Michoacana, σύμφωνα με τις μεξικανικές αρχές. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

(με πληροφορίες από Skynews)

Δημοφιλή