ΔΙΕΘΝΕΣ
06/03/2019 17:04 EET | Updated 07/03/2019 10:35 EET

ΗΠΑ: Πέντε συγγενείς βασάνιζαν 14χρονη και την άφησαν να πεθάνει της πείνας

Για τιμωρία.

Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τον κόσμο.

Ένα 14χρονο κορίτσι, η Μέρι Κρόκερ, που βρέθηκε θαμμένη δίπλα στον αδερφό της στον κήπο της οικογένειας τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Fox News, ήταν αναγκασμένη να ζει μέσα σ′ ένα κλουβί για σκύλους σχεδόν 24 ώρες την ημέρα. Το κορίτσι πέθανε από την πείνα και την καθημερινή κακοποίηση που δεχόταν.

Οι αρχές δημοσιοποίησαν τις φρικιαστικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο της 14χρονης. Πέντε συγγενείς κατηγορούνται ότι κακοποίησαν την Μέρι ως τιμωρία για την κακή συμπεριφορά. Ο πατέρας της, η μητέρα της, ο κουνιάδος, η πεθερά και ο σύντροφός της.

Yahoo7 News

Σύμφωνα και με την κατάθεση ερευνήτριας της υπόθεσης, Άμπι Μπράουν, η Μέρι, λόγω της έγκλειστης κατάστασης είχε παραμορφωμένες αρθρώσεις στην προσπάθεια του σώματός της να χωρέσει μέσα στο κλουβί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Μπράουν, οι συγγενείς της σε μια περίσταση την είχαν δέσει με μονωτική ταινία για να δουν αν θα «ισιώσει» το σώμα της.

Το αποσκελετωμένο κορίτσι έπεφτε επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού και έμενε νηστική. Της έδινα χαλασμένο φαγητό για τιμωρία επειδή δεν ήθελε να κάνει δουλειές του σπιτιού, δεν έκανε γυμναστική και έκλεβε φαγητό.  

Οι συγγενείς την χτυπούσαν με οικιακά αντικείμενα, την έδεναν και την περιόριζαν στις κινήσεις της με φερμουάρ. Ο μικρός αδερφός της, ο οποίος έχει εγκεφαλική παράλυση, δήλωσε στην αστυνομία ότι τον ανάγκασαν μια φορά να χτυπήσει την αδερφή του με ένα τηγάνι, επειδή δήθεν είχε κλέψει το ειδικό φαγητό του χωρίς λακτόζη.

Η Μέρι πέθανε τον Οκτώβριο του 2018, αλλά το πτώμα βρέθηκε τον Δεκέμβριο, όταν η αστυνομία, κατόπιν ανώνυμης καταγγελία,ς πήγε στο σπίτι της οικογένειας και το ανακάλυψε θαμμένο σε στην πίσω αυλή. Προς έκπληξη της αστυνομίας, ανακάλυψαν ένα ακόμη πτώμα, εκείνο του 14χρονου αδερφού της Μέρι, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016.

 

Πηγή: Fox News