ΔΙΕΘΝΕΣ
29/09/2018 09:00 EEST

Νεκρή σταρ του instagram και πρώην εστεμμένη

Instagram

Με τρεις σφαίρες σκότωσαν την πρώην Μις Βαγδάτη και σταρ του instagram, Τάρα Φάρες.

Η πρώην βασίλισσα ομορφιάς, δολοφονήθηκε στη Βαγδάτη, στη γειτονιά Καμ Σαρά και το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας.

Οι αρχές αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα υπέκυψε στα τραύματα από τις 3 σφαίρες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα, στο νοσοκομείο Σεϊκ Ζάιντ.

 

View this post on Instagram

Hey everybody 😡 wassup🤢

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

 

Από την ανακοίνωση του θανάτου της, οι φανς ξεκίνησαν τις δημοσιεύσεις αναφέροντας πως υπήρξε μία δυναμική γυναίκα με φωνή και θάρρος, σε μία χώρα που καταπιέζει τις γυναίκες. Άνθρωπος του περιβάλλοντος της όμορφης κοπέλας που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram, ανέβασε μια φωτογραφία της με φτερά αγγέλου, ενημερώνοντας τους followers της για το δυστυχές γεγονός, γράφοντας «κοιμήσου πριγκίπισσα, θα μας λείψεις», σύμφωνα με τον Independent.

 

View this post on Instagram

Angel 👼i lose my wings

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

 

Ο θάνατος του νεαρού μοντέλου έρχεται να προστεθεί στη δολοφονία της Σουάντ Αλ-άλι, μίας ακτιβίστριας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία σκοτώθηκε στο αυτοκίνητό της στην πόλη Βασόρα του νοτίου Ιράκ, πριν από λίγες μέρες.

 

(Με πληροφορίες από independent)