Ο Μπαράκ Ομπάμα αφηγητής στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Our Great National Parks»

Ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους του πλανήτη.

Και μετά τα προεδρικά απομνημονεύματα «A Promised Land» (στα ελληνικά με τίτλο «Γη της Επαγγελίας») και τη σειρά podcast «Renegades: Born in the USA», με συνομιλητή τον Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Μπαράκ Ομπάμα περνάει μπροστά από την κάμερα αναλαμβάνοντας ρόλο αφηγητή στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Our Great National Parks».

«Ελάτε μαζί μου σε μία περιήγηση στα σπουδαιότερα εθνικά πάρκα και την άγρια φύση του πλανήτη μας», λέει στο τρέιλερ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η σειρά παρουσιάζει εθνικά πάρκα σε πέντε ηπείρους, από τον κόλπο του Μοντερέι στην Καλιφόρνια μέχρι το Εθνικό Πάρκο του Τσάβο της Κένυας, την Ινδονησία και την Παταγονία στη Χιλής, εξερευνώντας την σχέση μας με την άγρια φύση -μία σχέση που έχει προ πολλού διαταραχθεί.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την τελευταία παραγωγή της Higher Ground: Τα μεγάλα μας εθνικά πάρκα. Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι από τα ταξίδια που έχει κάνει η οικογένειά μας σε εθνικά πάρκα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή η σειρά θα ταξιδέψει τους θεατές σε μερικά από τα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου», έγραψε ο Ομπάμα στο Instagram. «Ως πρόεδρος, είμαι περήφανος που προστάτεψα το περιβάλλον περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην ιστορία. Και η διατήρηση των εθνικών μας πάρκων και της άγριας ζωής για την επόμενη γενιά εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου».

Η σειρά πέντε ωριαίων επεισοδίων, παραγωγή του Netflix με την Higher Ground Productions, την εταιρεία της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα, η οποία υπέγραψε συμφωνία με την πλατφόρμα το 2018, κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

Με πληροφορίες από Collider