Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του σε συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε η Ντέμι Μουρ

«Η γενέθλια ευχή μου για τον Μπρους είναι να συνεχίσετε να τον αναφέρετε στις προσευχές σας», έγραψε η γυναίκα του, Εμμα Χέμινγκ στο Instagram.
Bruce Willis in 2018 (left) and on his birthday over the weekend (right)
Bruce Willis in 2018 (left) and on his birthday over the weekend (right)
Kevin Winter/Getty/Twitter/Demi Moore

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις βρέθηκε μαζί το το περασμένο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει την συμπλήρωση των 68ων γενεθλίων μαζί του.

Στην παρέα και η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ, που μοιράστηκε ένα βίντεο από την συγκέντρωση στα social media το βράδυ της Κυριακής.

Στο, διάρκειας ενός λεπτού, βίντεο, ο πρωταγωνιστής του Die Hard θεάται να γιορτάζει ενώ τα κοντινά του πρόσωπα του δείχνουν την αγάπη τους τραγουδώντας του το Happy Birthday.

«Τόσο ευτυχείς που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», γράφει Ντέμι Μουρ δίπλα στην ανάρτηση του βίντεο. «Σε αγαπάμε κι αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ζεστές ευχές - τις αισθανόμαστε όλοι».

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ράμερ Γουίλις, ανάρτησε επίσης το βίντεο στην σελίδα της στο Instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά Daddio, σ′ αγαπώ (ως το φεγγάρι). Είσαι τόσο κουλ».

Η ίδια επίσης πόσταρε και μια φωτογραφία της ίδιας μικρής μαζί με τον διάσημο μπαμπά της.

Εν τω μεταξύ, η, εδώ και μια δεκαετία, σύζυγος του Μπρους, Εμμα Χέμινγκ Γουίλις, έκανε επίσης μια γενέθλια αναφορά.

«Είναι σκέτη αγάπη. Είναι αξιαγάπητος. Και θα τον αγαπώ για πάντα», είπε.

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου. Η γενέθλια ευχή μου για τον Μπρους είναι ότι θα συνεχίσετε να τον συμπεριλαμβάνετε στις προσευχές και υψηλότερες δονήσεις γιατί η ευαίσθητη ψυχή του Ιχθύ θα το νιώθει. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε επίσης».

Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για τον Μπρους Γουίλις και την οικογένειά του, μετά την ανακοίνωση από τον, βραβευμένο με Εμμυ ηθοποιό τον Φεβρουάριο του 2022 ότι αποσύρεται από το επάγγελμα του ηθοποιού δεδομένου του ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια της αφασίας.

Ενα χρόνο αργότερα, η οικογένεια του Μπρους μοιράστηκε δημόσια ότι η κατάστασή του είχε προχωρήσει και έκτοτε είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

«Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Αν και αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», είπε η οικογένειά του σε δήλωση που αποδίδεται στη σύζυγο του Μπρους, Εμμα Χέμινγκ Γουίλις, τις κόρες του, Ράμερ, Σκουτ, Ταλούλα, Μέιμπελ και Εβελιν και την πρώην σύζυγό του, Ντέμι.

Δημοφιλή