Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποσύρεται από το ρόλο του Ρόκι μέσω Instagram

Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού και το αντίο στον αγαπημένο χαρακτήρα που έχει υποδυθεί
Daniel Zuchnik via Getty Images

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αποσύρεται από το ρόλο του Ρόκι, τον θρυλικό μποξέρ τον οποίο υποδύθηκε για περισσότερο από 40 χρόνια στη μεγάλη οθόνη.

«Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω και να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Δυστυχώς όλα περνούν και τελειώνουν. Συνεχίστε να έχετε πυγμή. Σας αγαπώ ευγενικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι και ο Ρόκι σας αγαπάει επίσης», έγραφε η λεζάντα κάτω από βίντεο που δημοσίευσε ο Σταλόνε στο Instagram.

Ωστόσο ο Σταλόνε, 72 ετών, αφήνει ένα μικρό ανοιχτό παράθυρο για μια πιθανή επιστροφή του Ρόκι, γράφοντας «Αυτό είναι ίσως το τελευταίο μου ροντέο».

Στεκόμενος σε έναν φλεγόμενο κάδο την τελευταία μέρα γυρισμάτων του «Creed II», ο ηθοποιός και κινηματογραφιστής είπε ότι η αλυσίδα ταινιών και οι περιπέτειες του Ρόκι τελείωσαν το 2006 στην ταινία «Ρόκι Μπαλμπόα». Όμως, έδωσε τα εύσημα στον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν με την αναβίωση του ρόλο στο «Creed» και την πρόσφατη κυκλοφορία του «Creed II», η οποία είχε μεγάλη επιτυχία το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής καθώς κάνω ένα βήμα πίσω επειδή η ιστορία μου έχει ειπωθεί. Υπάρχει ένας νέος κόσμος ο οποίς ανοίγει στο κοινό με αυτή τη γενιά», λέει ο Σταλόνε στο βίντεο. «Τώρα εσύ έχεις την ευθύνη», λέει, καθώς σηκώνει το χέρι του Τζόρνταν ψηλά σαν να κηρύχθηκε πρωταθλητής.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.