Ο θαυμασμός της Ελεν Μίρεν για τον Τζέισον Μομόα και η φωτογραφία που τράβηξε χωρίς να το γνωρίζει εκείνος

Η ηθοποιός δήλωσε γοητευμένη: «Είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει στην ζωή μου».
Η Ελεν Μίρεν γοητεύτηκε από τον Τζέισον Μομόα και έβγαλε μια φωτογραφία στα κρυφά.
Craig Sjodin via Getty Images
Η Ελεν Μίρεν γοητεύτηκε από τον Τζέισον Μομόα και έβγαλε μια φωτογραφία στα κρυφά.

Η Ελεν Μίρεν γοητεύτηκε από τον Τζέισον Μομόα και δεν έκρυψε τον θαυμασμό της όταν τον συνάντησε τον Φεβρουάριο του 2019, στα Οσκαρ.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Talk» και μίλησε για τη στιγμή που έβγαλε μια «κρυφή» φωτογραφία με τον ηθοποιό, όταν τον συνάντησε στο αεροδρόμιο. «Εκανα κάτι που δεν ήταν και τόσο κουλ και ήμουν και σε αεροπλάνο», είπε η Μίρεν.

«Είπα ότι είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει στην ζωή μου. Εμεινα έκπληκτη και τότε έβγαλα κρυφά την κάμερα. Είναι απαίσιο. Εβγαλα την κάμερα και τον φωτογράφισα χωρίς να το καταλάβει», είπε η ηθοποιός.

«Δεν τον γνώριζα καθόλου μέχρι να τον συναντήσω. Ηταν μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του Λίζα Μπονέ και η καρδιά μου εκείνη τη στιγμή χτύπησε...ήμουν μαζί με τον σύζυγό μου, αλλά η καρδιά μου ήταν σαν να έλεγε: Ω Θεέ μου, είναι ο πιο όμορφος άνδρας”». Η Μίρεν συνέχισε να μιλάει για τον Μομόα, λέγωντας ότι είναι πανέμορφος. «Οταν μου ζήτησαν να παρουσιάσω το Οσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, είπα ότι το όνειρό μου είχε γίνει πραγματικότητα».

Στη συνέχεια η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί ως αυτοκράτειρα Κάθριν στη σειρά «Catherine the Great», είπε ότι αν είχε αυτόν τον ρόλο στην αληθινή ζωή, θα έδινε στον Μομόα ένα παλάτι.