Ο γερόλυκος Λεμπ με Ford επικεφαλής στο ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βρίσκεται οριακά μπροστά σε έναν εντυπωσιακό αγώνα.
.
.
CREDITS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Μετά το σόου, με την υπερειδική διαδρομή το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η πραγματική μάχη στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές από σήμερα, επιφύλασσε εντυπωσιακό θέαμα.

Ο 48χρονος Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος οδηγεί για τη Ford επιλεγμένους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στη δεύτερη μέρα του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022. Ο Γάλλος, εκκινώντας από τις πίσω θέσεις, είναι αλήθεια ότι έβρισκε στρωμένο πεδίο, δηλαδή καθαρισμένους δρόμους από τα πατήματα των προηγούμενων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να οδηγεί στο όριο το Ford Puma Rally1, καταφέρνοντας να κάνει τον καλύτερο χρόνο στις 4 από τις 6 ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Μάλιστα, η τελευταία κερδισμένη και τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας, ήταν αυτή που επανέφερε τον Λεμπ στην πρώτη θέση του αγώνα, ξεπερνώντας τον συμπατριώτη του Λουμπέ, που οδηγεί ίδιο αυτοκίνητο, κατά 1,7 δευτ. Ο Λουμπέ, ερχόμενος και αυτός από τις πίσω θέσεις, κέρδισε τις άλλες 2 ειδικές διαδρομές και είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στον αγώνα.

.
.
CREDITS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Όπως και ο Λάπι, ο Φινλανδός, ο οποίος προσπαθεί με το Toyota Yaris να βρίσκεται κοντά στην κορυφή και υπολείπεται μόλις 8,7 δευτ. του Λεμπ.

Η Hyundai, με Νεβίλ και Σόρντο στα μπάκετ των i20 είναι πίσω 16 και 22,2 δευτ. αντίστοιχα, ενώ ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, Χάρι Ροβάνπερα με Yaris, βρίσκεται στην 9η θέση με 1 λεπτό και 7 δευτ. μακριά από τον Λεμπ, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπισε μπαίνοντας και πρώτος στις ειδικές διαδρομές.

.
.
CREDITS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Πρώτος Ελληνας και 19ος στη γενική κατάταξη, ο Λάμπρος Αθανασούλας με Hyundai i20 WRC2.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 6 πολύ απαιτητικές διαδρομές, ενώ το φινάλε του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή, με 3 ειδικές.

Δημοφιλή