Οδηγός αγορών για όσες θέλουμε να επενδύσουμε σε μια επώνυμη ακριβή τσάντα

Ανάλογα με το τι ψάχνουμε, υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές στο ταξίδι της αναζήτησης της μίας τσάντας.
Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι
Edward Berthelot via Getty Images
Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Η αγορά μιας επώνυμης τσάντας είναι μια μεγάλη απόφαση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σημαίνει ότι θα πληρώσουμε ένα μεγάλο ποσό, και γι΄αυτό θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσουμε. Αξίζει, λοιπόν, πάντα να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα εκ των προτέρων. Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ τώρα, και μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά με την μόδα των τσαντών που συνεχώς αλλάζει, να ξέρουμε ποιες αξίζουν πραγματικά τα χρήματά μας.

Λοιπόν, εδώ ερχόμαστε εμείς για να προσφέρουμε μια ματιά στον κόσμο των πιο κλασικών, διαχρονικών τσαντών που θα ταιριάζουν με τα πάντα και θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν όλα μας τα ντυσίματα για τα επόμενα χρόνια.

Ανάλογα με το τι ψάχνουμε υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές που θα προτείναμε να λάβουμε υπόψη στο ταξίδι της αναζήτησης της μίας και μοναδικής τσάντας. Αρχικά, ας σκεφτούμε τι είδους τσάντα χρησιμοποιούμε περισσότερο. Είμαστε συνεχώς έξω και χρειαζόμαστε ένα τσαντάκι που μας απελευθερώνει τα χέρια; Ή μήπως θέλουμε μια φιλική προς την εργασία μας τσάντα που μπορεί να μεταφέρει φορητό υπολογιστή και να γίνει ένας ευρύχωρος σύντροφος ταξιδιού;

Αξίζει να προσέχουμε και τη λεπτομέρεια. Τα περισσότερα από αυτά τα premium στυλ είναι φτιαγμένα με όμορφα δέρματα ως στάνταρ, αλλά η πρότασή μας θα ήταν να προσέξουμε τους οίκους των σχεδιαστών που εξακολουθούν να αναδεικνύουν το στυλ τους δεκαετίες αργότερα. Σκεφτείτε το ιστορικό λογότυπο της YSL, την υφαντή δερμάτινη τεχνική Intrecciato του Bottega που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 ή το πριντ με άλογα της Gucci από τη δεκαετία του ’50. Αυτά έχουν ήδη αποδείξει πόσο διαχρονικά είναι τελικά.

Η πιο σημαντική συμβουλή μας, ωστόσο, είναι να μην στεφτούμε υπερβολικά τις τάσεις και να επιλέξουμε το στυλ το οποίο μας αρέσει πιο πολύ. Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά αν είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με μια τσάντα, κι όχι επειδή την έχει κάποιος στο Instagram, τότε είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσουμε για πολλά χρόνια.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες επώνυμων σχεδιαστών για τις οποίες δεν θα μετανιώσουμε ποτέ — από πιο μοντέρνα στυλ κάτω από 1000 ευρώ έως κλασικές επενδύσεις μιας ζωής.

1. Prada Galleria Tote

Prada Galleria Tote
Prada
Prada Galleria Tote

2. Saint Laurent Solferino Crossbody

Saint Laurent Solferino Crossbody
YSL
Saint Laurent Solferino Crossbody

3. A.P.C. Grace Crossbody

A.P.C. Grace Crossbody
A.P.C.
A.P.C. Grace Crossbody

4. Hermès Vintage Kelly Bag

Hermès Vintage Kelly Bag
Hermès
Hermès Vintage Kelly Bag

5. Wandler Hortensia Bag

Wandler Hortensia Bag
Wandler
Wandler Hortensia Bag

6. Fendi Baguette Bag

Fendi Baguette Bag
Fendi
Fendi Baguette Bag

7. Mulberry Alexa Bag

Mulberry Alexa Bag
Mulberry
Mulberry Alexa Bag

8. Loewe Cushion Tote

Loewe Cushion Tote
Loewe
Loewe Cushion Tote

9. Balenciaga Neo Classic City

Balenciaga Neo Classic City
Balenciaga
Balenciaga Neo Classic City

10. Chloé Woody Tote

Chloé Woody Tote
Chloé
Chloé Woody Tote

Πηγή: WhoWhatWear