Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη, Δημήτρη Ινδαρέ - «Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε τίποτα»

Ολα όσα είπε ο ίδιος στο thebest.gr αμέσως μετά την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος.
DIRECTORSCUT.GR

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στο πατρινό «thebest.gr» ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος.

Μετά τα γεγονότα και την σύλληψή του στο Κουκάκι, ο σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη την νύχτα στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω» ανέφερε νωρίτερα στο thebest.gr η σύζυγος του σκηνοθέτη Έρση Σπαρτιώτη - Ινδαρέ - φανερά εξαντλημένη- χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

Ο σκηνοθέτης και οι δυο γιοι του κρατούνταν από χθες στη ΓΑΔΑ επειδή ζήτησαν εισαγγελική εντολή για να γίνει έρευνα στο σπίτι τους που γειτνίαζε με κτίριο υπό κατάληψη.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Παρασκευή αναμένεται να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου οι εννέα συλληφθέντες κατά τις χθεσινές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι μετά από αναβολή που έλαβαν σήμερα από το δικαστήριο.

Οι εννέα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές με τους δύο γιους του που συνελήφθησαν μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα, ανά περίπτωση, της βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθειας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης και απόπειρας παράνομης βίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, το οποίο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την αυριανή τους δίκη.