Ομηρία στη Γλυφάδα: Πού εργαζόταν ο αυτόχειρας - Η διαδρομή του τρόμου στη ναυτιλιακή

Η απόλυση που όπλισε το χέρι του δράστη.
Eurokinissi

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αιματηρία ομηρία σε ναυτιλική εταιρεία στη Γλυφάδα, με τους 3 νεκρούς και την αυτοκτονία του δράστη, το πρωί της Δευτέρας (12/2) βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Eurokinissi
Eurokinissi

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας εργαζόταν για την οικογένεια, ιδιοκτησίας της οποίας είναι η ναυτιλιακή εταιρεία, ως φύλακας στο σπίτι και παράλληλα φρόντιζε μία υπερήλικη, μέλος της οικογένειας, αλλά τον ενημέρωσαν ότι απολύεται και πως πρέπει να συγκεντρώσει τα υπάρχοντά του και να φύγει.

Eurokinissi
Eurokinissi

Φαίνεται πως αυτό ήταν που όπλισε το χέρι του και πήγε το πρωί της Δευτέρας με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στην εταιρεία οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και ένα περίστροφο, το οποίο βρέθηκε στο όχημά του.

Eurokinissi
Eurokinissi

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς πως πρώτα τραυμάτισε θανάσιμα τον γαμπρό της ιδιοκτήτριας και έναν πρώην καπετάνιο της ναυτιλιακής και στη συνέχεια κυνήγησε την ιδιοκτήτρια, η οποία κλειδώθηκε σε γραφείο. Με πυροβολισμό άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή