Παπανώτας για εξαίρεση από ευρωψοφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Μεγάλη νίκη της ΝΔ»

«Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη».
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Την εξαίρεσή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες που προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμη και εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε.

Για την Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα, ο Δημήτρης Παπανώτας, είπε «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και σε άλλο σημείο τόνισε ότι αυτό που είναι η βασική αρχή του MeToo είναι «βγείτε και μιλήστε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας προκάλεσε αντιδράσεις όταν δήλωσε: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή