ΔΙΕΘΝΕΣ
14/02/2020 10:59 EET | Updated 14/02/2020 11:19 EET

Ο υποψήφιος του Μακρόν για τη δημαρχία των Παρισίων αποσύρεται λόγω ερωτικού βίντεο

Αρνείται να συνεχίσει να εκθέτει την ασφάλεια της οικογένειάς του σε κίνδυνο.

LIONEL BONAVENTURE via Getty Images

Ο υποψήφιος του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, για την δημαρχία των Γαλλικής πρωτεύουσας στις εκλογές του Μαρτίου, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι αποσύρεται από την κούρσα, μετά την δημοσιοποίηση ενός ερωτικού βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μία ιστοσελίδα και διάφορα κοινωνικά δίκτυα εξαπέλυσαν άθλιες επιθέσεις εναντίον της προσωπικής ζωής μου. Η οικογένειά μου δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιου είδους επιθέσεις» δήλωσε ο Μπενιαμίν Γκριβό στο AFP. 

Το απόγευμα της 12 Φεβρουαρίου, μία ιστοσελίδα δημοσιοποίησε ένα βίντεο με ερωτικά μηνύματα προς μία γυναίκα, τα οποία υποτείθεται ότι έστειλε ο Γκριβό, που έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος στο παρελθόν. Το βίντεο αναπαράχθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Εδώ και έναν χρόνο, η οικογένειά μου κι εγώ έχουμε γίνει στόχοι προσβλητικών σχολίων, ψεμμάτων, φημών και ανώνυμων επιθέσεων, υποκλοπών προσωπικών συνομιλιών και απειλών εναντίον της ζωής μας» δήλωσε ο Γκριβό. Το βίντεο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος αποφάσισε ότι δεν θα εκθέσει την οικογένεια του σε περαιτέρω ταλαιπωρία.

«Ως εδω!» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: AFP